Skip to content

De Beste Marijuana Temperatuur | Amsterdam Genes

February 6, 2023

Wist jij dat wietplanten van dezelfde temperaturen houden als mensen? Je planten kunnen wel wat hebben, maar als het voor jou te cozy of te koud aanvoelt, is het dat voor je planten ook. Toch komt bij de ideale marijuana temperatuur wel iets meer kijken. In deze blog site leggen we je uit hoe het acne.

Article Content

  De Ideale Marijuana Temperatuur

  Het is niet moeilijk te begrijpen dat wietplanten graag een ideale temperatuur hebben om te groeien en te bloeien. Alles dat leeft doet het beter bij de juiste temperatuur. Wij mensen zijn dan een uitzondering, desire wij hebben comfortabele huizen gebouwd en installeren airconditioning of verwarming. Je cannabisplanten hebben jou nodig om te zorgen voor de beste marijuana temperatuur.

  Allow je namelijk niet goed op warmte of kou in de growruimte, dan kan dit grote gevolgen hebben voor je planten en voor de opbrengst.

  cannabis temperatuur warm koud

  Effecten Van Lage Temperaturen Op Wietplanten

  Is het in jouw growruimte vaak koud, satisfied temperaturen onder de 15 graden? Lagere marijuana temperaturen kunnen de groei vertragen, en daalt het kwik kid het vriespunt, dan kan dit zelfs dodelijk zijn voor een wietplant. Het kan zijn dat je planten geen zichtbare tekenen laten zien van tension door de kou, maar waarschijnlijk zullen ze wel minder goed groeien en een mindere oogst opleveren.

  Daarnaast kan het behalve koud, ook vochtig worden. Dan is de kans op schimmelvorming groter. Lage temperaturen en temperatuurschommelingen kunnen in de bladeren van je planten pigmentveranderingen veroorzaken. Dit kan emergency room toe leiden dat emergency room minder fotosynthese kan plaatsvinden. Planten pass away binnen groeien zijn vaak kwetsbaarder voor kou en schommelingen in de marijuana temperatuur dan planten pass away buiten groeien.

  Te Hoge Temperaturen

  Ook te hoge temperaturen kunnen zorgen voor een tragere groei. Vooral in de bloeifase kan een temperatuur hoger dan 26 graden, de groei van de toppen remmen. Ze worden losser en luchtiger en de hitte kan ook een negatief impact hebben op de geur en potentie van de toppen.

  Is het te heet in je growruimte, dan kan dit ook kid andere problemen leiden, namelijk plagen, rot en schimmel. Denk aan meeldauw, rottende wortels en mijten. Ook aan de planten zelf kun je zien dat ze het moeilijk hebben, door omgekrulde en verkleurde bladeren en strekken.

  cannabis hoe warm

  De Beste Marijuana Temperatuur Voor Indoor Growen

  In elke fase van het groeien en bloeien heeft de marijuana plant andere eisen op het gebied van temperatuur. Het is goed om daar rekening mee te houden.

  Groeifase

  Jonge wietplantjes houden wel van een beetje warmte. Daarom ligt de ideale temperatuur tijdens de vegetatieve of groeifase tussen de 20 en 30 graden. Probeer een lage luchtvochtigheid te vermijden, je kleine plantjes groeien sneller bij een gemiddelde of wat hogere vochtigheid en hogere temperaturen.

  In de groeifase is 20 kid 30 graden en vochtige lucht het beste

  Maar hoe groter ze worden, hoe beter ze om kunnen gaan satisfied temperatuurschommelingen en drogere of vochtigere lucht. Wat ook een positief impact kan hebben, is om ‘s nachts te zorgen voor een wat lagere temperatuur, maar blijf wel binnen de aanbevolen temperatuur van 20 kid 30 graden.

  Beste Marijuana Temperatuur In De Bloeifase

  De bloeifase is wanneer je wietplanten toppen gaan vormen. In deze periode houden je planten van een web wat koelere omgevingstemperatuur, tussen de 18 en 26 graden. Het is niet zo dat de planten dit straight nodig hebben, maar het zorgt voor de beste kwaliteit van de toppen.

  De bloeifase vraagt om een koeler klimaat: 18 kid maximaal 26 graden

  Vooral tijdens de tweede helft van de bloeifase, kan dit helpen om de mooiste kleur van de toppen, een toegenomen productie van trichomen en overheerlijke geuren te krijgen. Zorg verder voor een lage kid gemiddelde luchtvochtigheid en ook ‘s nachts voor koelere temperaturen dan overdag.

  water binnen wietzaadjes growen

  Het Verband Tussen Marijuana Temperatuur En Luchtvochtigheid

  De luchtvochtigheid hebben we al eerder genoemd. En dat is geen marvel, desire luchtvochtigheid en de juiste marijuana temperatuur hebben satisfied elkaar te maken. Als je een probleem hebt satisfied de een, kun je dat vaak oplossen door iets aan te passen aan de ander. De luchtvochtigheid geeft aan hoeveel vocht emergency room in de lucht kan worden vastgehouden.

  Vaak wordt gesproken over de relatieve luchtvochtigheid. Dit geeft de hoeveelheid water weer, pass away zich bij een bepaalde temperatuur in de lucht bevindt, vergeleken satisfied de optimal hoeveelheid die de lucht zou kunnen vasthouden.

  Wat goed is om te onthouden is dat warme lucht meer vocht kan vasthouden, dan koude. Temperatuur en luchtvochtigheid zijn dus beiden iets om goed in de gaten te houden. Als je beiden onder controle hebt, zorgt dit voor de beste omstandigheden voor je cannabisplanten.

  Hoe Zorg Je Voor Een Optimale Marijuana Temperatuur?

  Je weet nu welke temperatuur het beste is voor je cannabisplanten. Maar hoe zorg je dat je pass away in je growruimte krijgt en kunt vasthouden? Daar heb je gelukkig niet zo heel veel voor nodig.

  Als eerste wil je natuurlijk inzicht krijgen in de actuele marijuana temperatuur in de ruimte. Daar kun je een thermostat voor aanschaffen. Maar liefst zou je ook de relatieve luchtvochtigheid weten, dus het kan handig zijn om emergency room een aan te schaffen pass away beide kan meten.

  Vervolgens wil je iets satisfied de informatie kunnen doen: je growruimte kan te cozy of te koud zijn. Hoe kun je nu zorgen voor de beste marijuana temperatuur? Met de hieronder genoemde kleine aanpassingen kun je de temperatuur in je ruimte onder controle krijgen.

  Te Hoge Temperaturen Corrigeren

  Is jouw growruimte regelmatig te cozy? Dan kun je gelukkig veel doen om dit aan te passen. Zorg als eerste voor een luchtafvoer systeem, waarmee je warme lucht uit de ruimte kan zuigen. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een goede ventilatie. Ventilatoren zijn de makkelijkste manier om dit te bereiken, vooral satisfied een zwenkventilator. Wanneer de lucht stil staat, kan hete lucht op bepaalde plekken blijven hangen. Dit kan je planten schaden.

  Een andere manier om teveel warmte te voorkomen is door je belichting aan te passen. Als het overdag te heet wordt, kun je ervoor kiezen om kweeklampen uit te laten. En je kunt natuurlijk ook kleinere of minder kweeklampen ophangen. Een airconditioner is eveneens een goede manier om de temperatuur in je growruimte te verlagen.

  cannabis temperatuur licht
  Elke light geeft warmte af, zelfs ledverlichting.

  De Temperatuur Verhogen

  Als jouw growruimte juist te koud is, is de eerste stap natuurlijk een verwarming aan te schaffen. Allow emergency room op dat het verwarmingssysteem dat je kiest, geen hete lucht op je planten blaast. Daar zouden je planten niet blij mee zijn. Maar emergency room zijn nog andere manieren: je kunt ervoor kiezen om krachtiger groeilampen in de ruimte te zetten. Verder kun je ook voor betere isolatie zorgen. Dit kan helpen om de beschikbare warmte beter substantial te houden en kan helpen om kosten te besparen.

  Zoals je ziet is de beste marijuana temperatuur niet zo simpel als het op het eerste gezicht lijkt. Maar het is ook niet heel ingewikkeld om emergency room hold op te krijgen. Met enkele simpele aanpassingen kun je veel doen om de ideale temperatuur voor je planten te krijgen.

  Zorg Dat Je Volgende Wietzaadjes Emergency Room Warmpjes Bij Zitten

  Je weet nu genoeg om je camping tent of growroom op de ideale marijuana temperatuur te houden. Hoogste tijd dus om online de wietzaadjes te bestellen waar jij cozy van wordt en aan de slag te gaan!

  Bestel Veilig En Snel De Beste Wietzaden

  De juiste marijuana temperatuur is web zo belangrijk als genoeg water, voeding en licht geven, maar emergency room valt altijd nog meer te leren over de beste manier om alles uit je wietzaden te halen dat emergency room maar in acne. Blader op je gemak door onze Expand Blogs heen voor de slimste technieken, trucs en inzichten. Zo laat jij je Grow Knowledge groeien terwijl je planten de hoogte in schieten!